• august 16, 2016

Firmaet strøm

Firmaet strøm

1024 682 admin
Flere år er gået siden sidste blogindlæg. I juni blev jeg så færdig med min bachelor i musikterapi og i mandags kom muligheden for at starte op som selvstændig musikterapeut.
Det kommer til at gå stærkt. Hesten står i startboksen og skraber utålmodigt i betongulvet med hovene. Jeg har lyst til bare at fyre den af, og det ville jeg have gjort tidligere. Men måske har jeg lært noget på universitetet (det skal man jo ikke afvise som en mulighed) eller i terapi eller meditation. Det kan også være almindelig modenhed. Det handler om at turde sætte tempoet lidt ned, opleve kompleksiteten og være i en transition mellem to tilstande. Jeg vil gerne ud og virke og jeg vil gerne afslutte min uddannelse ordentligt, den næste tid bliver en pardans mellem virksomheden og universitetet. Det bliver ikke nemt. Jeg forudser at de kommer til at jokke hinanden over tæerne. Jeg må appellere til gensidig respekt og musikalitet. Det overordnede mål er jo fælles.
Denne blog har fulgt processen gennem 4 et halvt år, fra luftig inspiration til et konkret projekt med gang på jord. Nu har det en form, der er kunder, der er økonomi i det. Det er et væsentligt skridt, men bare et af rigtigt mange. Hermed starter en ny tråd på bloggen som jeg slet og ret vil kalde Virksomhed.