• september 29, 2018

Music for People

Music for People

1024 724 admin

Workshop på Djursland d. 5. – 7. april 2019 med Mary Knysh 

Sammen med min mand Klaus er jeg gået i gang med at opbygge en dansk satellit af organisationen Music for People. Det er en vision om at skabe muligheder for at mødes i musik, som jeg har haft siden jeg gik ud af improvisations gruppen Vokalorkestret for mange år siden. Det var faktisk med i mit allerførste indlæg her på bloggen.

I dag henvender vi os ikke kun til rytmiske sangere men til alle musikere på tværs af genrer. Musikere der søger et kreativt fællesskab, musiklærere der savner frihed, musikterapeuter der har lyst til at opleve hvad community music også kan være og alle andre musikelskere.

Denne første workshop er en præsentation af den legende tilgang til musik og de simple teknikker som Music for People har udviklet gennem mere end 30 år. Mary Knysh er multiinstrumentalist, sanger og underviser fra Music for People i USA og vi vil også få opbakning af Matthias Rauh fra Music for People i Schweiz.

Efter opstarts workshoppen vil vi begynde at lægge hus til mindre impro gatherings. Idéen er at mødes med faste mellemrum og arbejde videre udfra det vi har lært og det vi har med hver især. Deltagerne behøver ikke være de samme hver gang, vi medbringer de instrumenter vi har og vi skiftes til at facilitere. Jeg håber at vores spejderhytte på Balle Skovvej 4 vil være klar til den tid, den er ideel til grupper op til 15 personer.

Mere følger.

Læs mere om Music for People